SACHS 1861 678 004 350MM 22 TEETH CLUTCH DISC

Katrangan singkat:

Parameter: 350GTZ
Dhiameter [mm]: 350
Profil Hub: 41×45-22N
Jumlah Untu: 22


Detail Produk

Tag produk

Perlengkapan Mobil

KAWASAKI - PERALATAN INDUSTRI 65Z III 1997-1997

Nomer OEM

VALTRA: 35651400

Nomer Referensi liyane

KAWE: 4504
LuK: 335 0166 20
LuK: 335 0317 10
SAKA: 1861 678 004
SACHS: 1878 001 143
VALLETE: 328313
VALLETE: 32831300

Rincian cepet

Model 65Z III
taun 1997-1997
OE NO. 1861 678 004, 1878 001 143, 36 1861 678 004, 36 1878 001 143, 335 0166 20, 328313
Perlengkapan Mobil KAWASAKI - PERALATAN INDUSTRI
Referensi NO. 1878 008 030, 4676, 1878 000 205
Garansi 30000km-50000km
Panggonan Asal Jiangsu, China
Jeneng merek terbon
Model Mobil Kanggo TRAKTOR
Nomer Model Kirovets K 3000 ATM
Gunakake truk tugas abot
OEM NO 1878 001 143
bagean Auto Cakram kopling
Kualitas Kualitas dhuwur
Dhiameter 350GTZ
Sertifikasi ISO/TS16949:2009

Lead Time

Jumlah (Potongan) 1 - 30 >30
Est.Wektu (dina) 45 Kanggo rembugan
Kustomisasi:
Logo khusus (Pesanan Minimal: 60 Potongan)
Kemasan khusus (Pesanan Minimal: 200 Potongan)

Pengiriman

Dhukungan angkutan laut

Layanan Kita

1. Sampeyan bisa njaluk conto, yen sampeyan seneng.
2. Sampeyan bisa njaluk kabeh jinis brake & kopling;model iki dirancang lan dikembangaké minangka saben specifications klien lan gambar utawa conto.
3. Sampeyan bakal nampa kualitas lan layanan paling apik.
OEM kasedhiya.
24 jam online.

Kualitas Iku Budaya Kita.

FAQ

1. Apa produk mian sampeyan?
Produk mian kami adalah rem & kopling.brake pad, brake disc, cakram kopling, koplingtutup, bantalan release kopling.

2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Syarat pembayaran yaiku T / T utawa L / C.

3. Apa wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 45-65 dina.

4. Apa sampeyan nyedhiyakake conto?
Bisa ngolah nganggo conto lan merek dagang sing diwenehake.

5. Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
produk beda duwe MOQ beda.

6. Apa layanan sampeyan?
Kasedhiya kanggo nggunakake kothak kemasan pelanggan karo merek pelanggan.Rega sing kompetitiflan kualitas dipercaya antarane pasar peer.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita