Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

YANCHENG TERBON

Yancheng Terbon Auto Parts Co., Ltd. punikadiadegaké ing taun 1988.Cakupan bisnis utama kita yaiku Bagian Rem lan Kopling, kayata bantalan rem, sepatu rem, cakram rem, drum rem, cakram kopling, tutup kopling lan bantalan pelepas kopling lan liya-liyane.Kita khusus ing sawetara ewu suku cadang mobil aftermarket kanggo mobil Amerika, Eropa, Jepang, Korea, van lan truk.Pabrik kita dilengkapi fasilitas canggih, manajemen lini produksi sing luwih apik lan kontrol kualitas sing ketat.Supaya produk kita ketemu standar internasional paling dhuwur saka kualitas lan safety, entuk sertifikat EMARK (R90), AMECA, ISO9001 lan ISO / TS / 16949, etc. Kanthi luwih saka10 taun pengalamaning pangembangan formulasi lan manufaktur ramping Kita wis ngembangake sistem formula sing beda kanggo nyukupi meh kabeh jinis kondisi dalan lan syarat kualitas.Kapasitas produksi taunan tekan pirang-pirang yuta produk kanthi kualitas stabil lan pangiriman ing wektu.We diekspor menyang Welasan negara, Amerika kidul lan lor, Eropah, Jepang, Korea lan sawetara pasar Asia liyane.Nimbulaké kaluwihan geografis uga, near Shanghai, Qingdao, Ningbo port, iku luwih trep kanggo ngatur kanggo kapal.

Wiwit taun 1988, kita nekani pameran ing Amerika Kidul utamane saben taun.Kanggo ngunjungi pelanggan lawas kita, njelajah sawetara pelanggan anyar lan propaganda budaya merek kita.Ing ngarep, ngarep-arep bisa ketemu saben liyane offline.

pameran01
pameran02
pameran03
pameran004
pameran07
pameran08

Visi Kita

Dadi pemasok utama rem lan kopling.Meluasake papan pasar, nggawe efek merek (TERBON, RNP, TAURUS).

Misi Kita

Kanggo njamin kualitas produk, nambah layanan aftermarket, nambah kepuasan pelanggan.Coba nyukupi kabutuhan kabeh klompok pelanggan.

Nilai Kita

pelanggan wareg.
wektu pangiriman cepet.
Garansi produk sing dawa.
rega sarujuk lan competitive.
Pengalaman layanan premium.

Matur nuwun kanggo nyisihake wektu kanggo mriksa introduksi perusahaan kita ing tengah-tengah urusan sing penting.We are looking nerusake kanggo entuk long term lan win-win kerjasama karo sampeyan kabeh ing mangsa cedhak.

Tur Pabrik

  • pabrik01
  • pabrik02
  • pabrik03
  • pabrik004
  • pabrik05
  • pabrik06
  • pabrik07
  • pabrik08
  • pabrik09
  • pabrik10
  • pabrik11
  • pabrik12
  • pabrik13
  • pabrik14
  • pabrik15
  • pabrik16
  • pabrik17
  • pabrik18
  • pabrik19