Kabar

  • BYD China bakal ngluncurake kendaraan listrik ing Meksiko taun ngarep

    BYD China bakal ngluncurake kendaraan listrik ing Meksiko taun ngarep

    Produsen kendaraan listrik Cina BYD wis ngumumake bakal ngluncurake mobil ing Meksiko taun ngarep, kanthi eksekutif senior nemtokake target penjualan nganti 30.000 kendaraan ing 2024. Taun ngarep, BYD bakal miwiti adol versi listrik saka kendaraan olahraga Tang. (SUV) bebarengan karo seda Han...
    Waca liyane
  • Toyota Dominasi Sinau Mobil Sing Luwih Luwih 200.000 Mil

    Toyota Dominasi Sinau Mobil Sing Luwih Luwih 200.000 Mil

    Kanthi rega kendharaan sing isih ana ing tingkat paling dhuwur, para pembalap tetep ngenggoni mobil sing luwih lawas tinimbang sadurunge.A sinau anyar saka iSeeCars njupuk nyilem jero menyang pasar mobil jarak tempuh dhuwur, survey liwat rong yuta kendaraan utama bali 20 taun kanggo ndeleng endi merek lan model tahan l ...
    Waca liyane
  • Dealer Hyundai menehi tagihan ndandani $ 7K.

    Dealer Hyundai menehi tagihan ndandani $ 7K.

    Daryan Coryat ngandika meh ora bisa pracaya iku nalika Barrie, Ont.Dealer Hyundai menehi tagihan perbaikan $ 7.000 kanggo SUV dheweke.Coryat pengin Baytowne Hyundai mbantu mbayar biaya, ujar manawa dealer kasebut ora ngurus Hyundai Tucson 2013 kanthi tepat nalika kendharaan kasebut udakara wolung ...
    Waca liyane
  • Sejarah Transmisi Manual

    Sejarah Transmisi Manual

    Transmisi minangka salah sawijining bagean penting saka mobil.Iku ngidini driver kanggo ngontrol kacepetan lan daya saka kendaraan.Miturut Carbuzz, transmisi manual pisanan digawe ing taun 1894 dening panemu Prancis Louis-Rene Panhard lan Emile Levassor.Transmisi manual awal iki dosa ...
    Waca liyane
  • Pasar Kopling Otomotif Booming ing saindenging jagad

    Pasar Kopling Otomotif Booming ing saindenging jagad

    Pasar Clutch Otomotif dijangkepi bakal tuwuh kanthi signifikan ing pungkasan periode ramalan miturut panaliten riset sing ditindakake dening analis riset.Laporan kasebut nerangake manawa bisnis iki diprediksi bakal ngrekam tingkat pertumbuhan sing luar biasa sajrone ramalan.Laporan iki nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Automotive Brake Lining Analisis Pasar Donya

    Automotive Brake Lining Analisis Pasar Donya

    Bantalan rem minangka komponen sistem rem kendaraan.Dheweke nyedhiyakake gesekan sing dibutuhake kanggo mungkasi.Bantalan rem iki minangka bagéan integral saka rem cakram mobil.Bantalan rem iki digunakake kanggo mencet cakram rem nalika rem lagi aktif.Iki mandheg kacepetan kendaraan lan r ...
    Waca liyane
  • Pasar Brake Pad Otomotif disetel kanggo entuk bathi sing nggumunake ing taun 2027

    Pasar Brake Pad Otomotif disetel kanggo entuk bathi sing nggumunake ing taun 2027

    Pasar Otomotif Brake Pad global dikira bakal entuk regane $ 5.4 Bn ing pungkasan taun 2027, ujare panaliten dening Transparency Market Research (TMR).Kajaba iku, laporan kasebut nyathet manawa pasar diramalake bakal tuwuh ing CAGR 5% sajrone ramalan saben ...
    Waca liyane
  • Pasar Sepatu Rem Ngluwihi $ 15 Milyar kanthi CAGR 7% ing taun 2026

    Pasar Sepatu Rem Ngluwihi $ 15 Milyar kanthi CAGR 7% ing taun 2026

    Miturut laporan riset lengkap dening Market Research Future (MRFR), "Laporan Riset Pasar Sepatu Rem Otomotif: Informasi miturut Jinis, Saluran Penjualan, Jinis Kendaraan, lan Wilayah- Ramalan nganti 2026", pasar global diprediksi bakal berkembang akeh durin. ..
    Waca liyane
  • Pasar Bagian Kinerja Otomotif bakal tuwuh dadi US $ 532.02 Mn ing taun 2032

    Pasar Bagian Kinerja Otomotif bakal tuwuh dadi US $ 532.02 Mn ing taun 2032

    Asia Pasifik dijangkepi mimpin pasar bagean kinerja otomotif global ing taun 2032. Penjualan penyerap kejut bakal tuwuh ing CAGR 4.6% sajrone ramalan.Jepang Bakal Dadi Pasar Nguntungake kanggo Bagian Kinerja Otomotif NEWARK, Del., 27 Oktober 2022 /PRNewswire/ — Minangka ...
    Waca liyane
  • Pasar Brake Pads Global Tekan $4.2 Milyar ing taun 2027

    Pasar Brake Pads Global Tekan $4.2 Milyar ing taun 2027

    Ing lanskap bisnis pasca COVID-19 sing diganti, pasar global kanggo Brake Pads kira-kira $2.5 Milyar ing taun 2020, dijangkepi bakal tekan ukuran revisi US$4.2 Milyar ing taun 2027, tuwuh ing CAGR 7. New York, 25 Oktober 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - Reportlinker.com ngumumake ...
    Waca liyane
  • Toyota Rangking Paling Anyar ing Top 10 Produsen Mobil kanggo Upaya Dekarbonisasi

    Toyota Rangking Paling Anyar ing Top 10 Produsen Mobil kanggo Upaya Dekarbonisasi

    Telu produsen mobil paling gedhe ing Jepang peringkat paling murah ing antarane perusahaan mobil global nalika nerangake upaya dekarbonisasi, miturut panaliten Greenpeace, amarga krisis iklim nambah kabutuhan kanggo ngalih menyang kendaraan nol-emisi.Nalika Uni Eropa wis njupuk langkah-langkah kanggo nglarang adol barang anyar ...
    Waca liyane
  • eBay Australia Nambah Proteksi Penjual Ekstra ing Kategori Parts & Aksesoris Kendaraan

    eBay Australia Nambah Proteksi Penjual Ekstra ing Kategori Parts & Aksesoris Kendaraan

    eBay Australia nambahake proteksi anyar kanggo bakul sing nyathet item ing kategori bagean & aksesoris kendaraan nalika kalebu informasi kelengkapan kendaraan.Yen panuku mbalekake barang sing ngaku barang kasebut ora cocog karo kendaraane, nanging bakul nambahake kompatibilitas bagean ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2