Klasifikasi

Rincian

  • Kopling Set Tiga Potong

    Katrangan singkat:

    Kopling telung potongan set kasusun saka piring tekanan, piring gesekan lan bantalan pamisah.Saiki, umur desain lan wektu layanan bagean mobil dikoordinasi nganti sawetara.Yen bagean meh tekan umur layanan, umur layanan bagean sing cocog uga meh padha.

  • Kit Kopling Konvensional

    Katrangan singkat:

    Kit kopling konvensional duwe papat bagean: bantalan pamisahan jambon ing poros input, piring tekanan biru kuning lan tipis, piring gesekan oranye, lan flywheel biru kandel.

Produk Unggulan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Yancheng Terbon Auto Parts Co., Ltd. didegaké ing taun 1988. Cakupan bisnis utama kita yaiku Brake and Clutch Parts, kayata brake pad, brake shoe, brake disk, brake drum, clutch disc, clutch cover and clutch release bearing lan liya-liyane. .Kita khusus ing sawetara ewu suku cadang mobil aftermarket kanggo mobil Amerika, Eropa, Jepang, Korea, van lan truk.Pabrik kita dilengkapi fasilitas canggih, manajemen lini produksi sing luwih apik lan kontrol kualitas sing ketat.Supaya produk kita ketemu standar internasional paling dhuwur saka kualitas lan safety, entuk sertifikat EMARK (R90), AMECA, ISO9001 lan ISO/TS/16949, etc.