Toyota Rangking Paling Anyar ing Top 10 Produsen Mobil kanggo Upaya Dekarbonisasi

Telung produsen mobil paling gedhe ing Jepang peringkat paling murah ing antarane perusahaan mobil global nalika nerangake upaya dekarbonisasi, miturut panaliten Greenpeace, amarga krisis iklim nambah kabutuhan kanggo ngalih menyang kendaraan nol-emisi.

Nalika Uni Eropa wis njupuk langkah-langkah kanggo nglarang dodolan kendaraan mesin pembakaran anyar ing taun 2035, lan China wis nambah bagean mobil listrik sing nganggo baterei, produsen mobil paling gedhe ing Jepang - Toyota Motor Corp., Nissan Motor Co. lan Honda. Motor Co - wis luwih alon nanggapi, kelompok pembelaan lingkungan ngandika ing statement ana.


Wektu kirim: Sep-08-2022