eBay Australia Nambah Proteksi Penjual Ekstra ing Kategori Parts & Aksesoris Kendaraan

gambar

eBay Australia nambahake proteksi anyar kanggo bakul sing nyathet item ing kategori bagean & aksesoris kendaraan nalika kalebu informasi kelengkapan kendaraan.

Yen panuku ngasilake barang sing ngaku barang kasebut ora cocog karo kendaraane, nanging penjual nambahake informasi kompatibilitas bagean menyang dhaptar - kanthi milih produk saka katalog eBay utawa kanthi ngetik spesifik item lan nemtokake kendaraan sing kompatibel - eBay bakal nyedhiyakake proteksi ing ngisor iki:

Nutupi biaya label bali eBay * lan ngirim menyang panuku.
Mbusak bali kanthi otomatis saka tingkat 'Ora kaya sing Digambarake' bakul ing metrik layanan.
Mbusak kanthi otomatis umpan balik negatif utawa netral saka transaksi kasebut.
* Yen item ora layak kanggo label bali eBay, bakul bakal tanggung jawab kanggo nyedhiyani cara kanggo panuku bali item.Yen bakul wis nyiyapake pilihan nomer RMA ing pilihan Bali, padha bisa milih label eBay nalika nanggapi bali saka dashboard Returns.


Wektu kirim: Aug-17-2022