43206-05J03 GOR BELAKANG VENTED BRAKE ROTOR FOR NISSAN

Katrangan singkat:

POSISI: GOR BELAKANG

Dhiameter njaba: 316 MM

Ketebalan: 18 MM

Dhuwur: 80 MM

LUWU: 6

JENIS: VENTED

BOOT: 7.6KG


Detail Produk

Tag produk

OEM NO

NISSAN :4320605J03

NISSAN :4320605J04

NISSAN :43206VB000

NOMOR REFERENSI LAIN

ABS:16022

ASHIKA :61-01-116

ASHUKI by Palidium :N013-91

ATE :24.0118-0136.1

ATE :418136

BENDIX:561784B

BENDIX:562223B

PRINT BIRU:ADN14378

COMLINE:ADC0245V

COMLINE:LAN6619

DELPHI :BG3117

FAG :BS 4830

FEBI BILSTEIN:108519

FTE :BS4830

FTE :BSF 4830

HAVAM :HP 53946

HERTH+BUSS JAKOPARTS :J3311016

PARTS KUALITAS IAP:709-13030

Bagian IPS:IBP-1116

JAPANPARTS:DP-116

JAPKO :61116

JURID :561784J

KAISHIN :CBR254

BAGIAN KAVO:BR-6766

BAGIAN KAVO:BR-6766-C

KBP :38197

KBP :N2804V

LPR :N2804V

MAPCO :45521

MDR :MRD-2116

METZGER :1.3284.6.4

MINTEX :MDC1298

NIPARTS :J3311016

NK :202255

PAGID :54299

PEX:14.0711

QH Benelux:53946

Quinton HAZELL:BDC4830

RED-LINE:26NI016

REMSA:6884.20

STELLOX:6020-1266K-SX

STELLOX:6020-1266-SX

TEXTAR :92129900

TEXTAR :98200 1299 0 1

TRW :DF4814

Aplikasi

NISSAN PATROL GR IV (Y60, GR) 2.8 TD (Y60A) 1988-1997 RD28T 2826 85 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR IV (Y60, GR) 4.2 Kat 1988-1998 TB42E 4169 121 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR IV (Y60, GR) 4.2 D All-wheel Drive (Y60GR) 1988-1997 TD42 4169 85 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 2.8 TD 1997-2000 RD28Ti 2826 95 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 2.8 TDiC (Y61) 1997-2000 RD28Ti 2826 96 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 3.0 DTi 2000- ZD30DDTi 2953 116 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 3.0 DTi 2000- ZD30DDTi 2953 118 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 3.2 D 1998-2001 SD33 3246 70 Kendaraan Off-Road Ditutup
NISSAN PATROL GR V Wagon (Y61) 4.8 2000- TB48DE 4759 180

                      

Kendaraan Off-Road Ditutup

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber:

200000 Set / Sets saben Sasi Brake Disc

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:

Kemasan Netral, Kemasan Terbon, Kemasan Klien, Kotak Bergelombang, Kotak Kayu, Pallet

Pelabuhan:

Shanghai, Ningbo, Qingdao

Lead Time:

Jumlah (Set) 1 - 1000 > 1000
Est.Wektu (dina) 60 Kanggo rembugan
18
19

PEMBANGUNAN

l Pangembangan rem jinis cakram wiwit ing Inggris ing taun 1890-an.Ing taun 1902, Lanchester Motor Company ngrancang rem sing katon lan dioperasikake kanthi cara sing padha karo sistem rem cakram modern sanajan cakram tipis lan kabel ngaktifake bantalan rem.Desain liyane ora praktis utawa kasedhiya ing mobil sajrone 60 taun liyane.Aplikasi sing sukses diwiwiti ing pesawat sadurunge Perang Donya II, lan malah tank Tiger Jerman dilengkapi cakram ing taun 1942. Sawise perang, kemajuan teknologi wiwit teka ing taun 1949, kanthi rem cakram roda papat jinis kaliper ing garis Crosley, lan tipe Chrysler non-kaliper.Ing taun 1950-an, ana demonstrasi kritis babagan kaunggulan ing balapan 1953 24 Jam Le Mans, sing mbutuhake rem saka kecepatan dhuwur kaping pirang-pirang saben puteran.Tim balap Jaguar menang, kanthi nggunakake mobil sing dilengkapi rem cakram, kanthi akeh kridit diwenehake marang kinerja unggul rem tinimbang saingan sing dilengkapi rem drum.Produksi massal diwiwiti kanthi inklusi 1949-1950 ing kabeh produksi Crosley, kanthi produksi massal sing terus-terusan diwiwiti ing taun 1955 Citroën DS.

FAQ

1. Apa produk mian sampeyan?
Produk mian kami adalah rem & kopling.brake pad, brake disc, cakram kopling, koplingtutup, bantalan release kopling.

2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Syarat pembayaran yaiku T / T utawa L / C.

3. Apa wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 60 dina.

4. Apa sampeyan nyedhiyakake conto?
Bisa ngolah nganggo conto lan merek dagang sing diwenehake.

5. Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Jumlah pesenan minimal kita yaiku 30 set.

6. Apa layanan sampeyan?
Kasedhiya kanggo nggunakake kothak kemasan pelanggan karo merek pelanggan.Rega sing kompetitiflan kualitas dipercaya antarane pasar peer.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita