108925-20 15-1/2″ x 2″ TWO-PLAT, 6-PADDLE / 7-SPRING CLUTCH KIT

Katrangan singkat:

Kit kopling konvensional duwe papat bagean: bantalan pamisahan jambon ing poros input, piring tekanan biru kuning lan tipis, piring gesekan oranye, lan flywheel biru kandel.

Nalika pedal kopling dirilis, spring baja ing piring tekanan menehi tekanan sing nyambungake piring gesekan menyang flywheel lan ngirim daya.Nalika pedal kopling dipencet mudhun, piring meksa ngalih, piring gesekan misahake saka flywheel, lan output daya engine mandheg ing flywheel.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Nomer Bagean: NMU898-207-6
Keterangan: Rakitan Kopling (15-1/2" x 2")
ExtDesc: 15-1/2" x 2" Kopling Usaha Gampang, Loro Piring, 6-Paddle / 7-Spring, 4000 Beban Plate / 1860-2050 Torsi, Triple-Zerk
OEOE Ref: Ref: 308925-20, 208925-20, 108925-20

Rincian cepet

taun Universal
Model Universal
OE NO. 108925-20, NMU898-067-6
Perlengkapan Mobil Universal
Ukuran 15.5'' * 2''
Jinis Majelis Kopling
Garansi 30000km-60000km
Panggonan Asal Jiangsu, China
Jeneng merek Terbon
Model Mobil Truk Amerika
jeneng produk Parts Truk Kopling Keramik Kit
Gawe Mobil Truk Amerika
IAT NO NMU898-067-6
Nomer Model 108925-20
bagean Auto kopling kit
materi keramik
No.springs 7 suwi
Ora saka paddle 6 dhek
Gunakake Truk
Sertifikasi ISO/TS16949:2009, ISO/TS16949:2009
Beban piring 4000lb

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: siji item
Ukuran paket tunggal: 50X50X35 cm
Bobot reged tunggal: 50.000 kg

 

108925-20-5

Babagan awake dhewe

Yancheng Terbon Auto Parts Co., Limited.punika Produsèn profesional saka Brake lan Kopling.Wiwit taun 1998, kita wis ngekspor bagean rem lan bagean kopling. Kita bisa nyedhiyakake bagean rem lan kopling kanggo kendaraan sing paling populer ing pasar Eropa, Amerika lan liyane.

fasilitas uga-dilengkapi lan kontrol kualitas banget saindhenging kabeh orane tumrap sekolah saka produksi mbisakake kita njamin total customer kepuasan .Kajaba, kita nampa TS: 16949 sertifikasi, Uga tak E-mark (R90) sertifikasi kanggo pasar Eropah lan AMECA sertifikasi kanggo pasar Amérika.

Terbon merek kita.Kualitas budaya kita.Kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif minangka prinsip kita.Terbon aktif ing wilayah internasional. Kita mbangun perusahaan sing solid karo pelanggan luwih saka 30 negara,
We are looking nerusake kanggo duwe bisnis padhang lan sukses ing mangsa cedhak.

Layanan Kita

1. Sampeyan bisa njaluk conto, yen sampeyan seneng.
2. Sampeyan bisa njaluk kabeh jinis brake & kopling;model iki dirancang lan dikembangaké minangka saben specifications klien lan gambar utawa conto.
3. Sampeyan bakal nampa kualitas lan layanan paling apik.
OEM kasedhiya.
24 jam online.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk