D1068-7973 GROSIR AUTO PARTS BRAKE PAD FOR FORD

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

OEM

FORD USA:5C3Z2200AA

NOMOR REFERENSI LAIN

ABS:38452

ETF:12-1307

FMSI-VERBAND:D1068-7973

SIGMAUTO :SPB 307

Aplikasi

FORDF-350 6.0 Tdi 4x4 2004-2007 6.0HU2U 5954 239 Jupuk

Kapabilitas Pasokan

Kapabilitas sumber:

200000 Set / Sets saben Sasi Brake Pad

Packaging & Pangiriman

Rincian kemasan:

Kemasan Netral, Kemasan Terbon, Kemasan Klien, Kotak Bergelombang, Kotak Kayu, Pallet

Pelabuhan:

Shanghai, Ningbo, Qingdao

Lead Time:

Jumlah (Set) 1 - 3000 > 3000

Est.Wektu (dina) 75 Kanggo rembugan

Pangiriman1

NILAI

-Sample kasedhiya

- Dikustomisasi

- Wektu pangiriman cepet

-Jaminan produk sing dawa

-Rega sing apik lan kompetitif

- Pengalaman layanan premium

FAQ

1. Apa produk mian sampeyan?
Produk mian kami adalah rem & kopling.brake pad, brake disc, cakram kopling, koplingtutup, bantalan release kopling.

2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Syarat pembayaran yaiku T / T utawa L / C.

3. Apa wektu pangiriman sampeyan?
Wektu pangiriman yaiku 60 dina.

4. Apa sampeyan nyedhiyakake conto?
Bisa ngolah nganggo conto lan merek dagang sing diwenehake.

5. Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
Jumlah pesenan minimal kita yaiku 30 set.

6. Apa layanan sampeyan?
Kasedhiya kanggo nggunakake kothak kemasan pelanggan karo merek pelanggan.Rega sing kompetitiflan kualitas dipercaya antarane pasar peer.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita